Al je veelgestelde vragen vind je in onze FAQ’s

Over de Online Leeracademie

Wat is de Online Leeracademie?

De Online Leer Academie is een online platform dat gemaakt is om enthousiaste ondernemers te helpen om hun passie te delen. De academie is ontwikkeld door Online Marketing Bureau “Pittig Bakkie”.

Hoe maak ik mijn eigen Online Leeracademie?

Simpel, door je aan te melden of een demo aan te vragen. Binnen no-time hebben wij je eigen platform online geplaatst zodat je snel van start kunt gaan.

Voor wie is de Online Leeracademie?

Voor iedereen met een passie! Wil jij deze graag overbrengen en er ook nog iets mee verdienen? Dan is onze Online Leer Omgeving ideaal. Je kunt je cursussen namelijk niet alleen gratis aan bieden, maar ook betaald. Wij koppelen dan jouw bankrekening aan je account en zo kun je geld verdienen met je passie!

Is de Online Leeracademie ook voor mobiele apparaten?

Uiteraard! We willen je namelijk helpen om zoveel mogelijk mensen blij te maken, daarom is ons ontwerp volledig responsive en op alle apparaten te gebruiken.

In welke landen is het platform beschikbaar?

Op dit moment is de Online Leeracademie alleen in Nederland en België verkrijgbaar. Maar we kunnen het platform wel leveren in verschillende talen. Zo kun je toch al je doelgroepen bedienen!

Je account beheren

Hoe beheer ik mijn account?

Nadat je je hebt aangemeld maken wij een eigen leerplatform voor je aan. Je kunt daarop inloggen door te klikken op de link die wij je doorsturen.

Hoe veilig is de Online Leeracademie?

Heel veilig, onze servers worden namelijk meerdere keren per dag geüpdatet en continu goed beveiligd. Zo blijven jouw gegevens en die van je klanten altijd goed beveiligd.

Hoe moet ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Je kunt je account eenvoudig sluiten door even contact met ons op te nemen. stuur een e-mail naar info@onlineleeracademie.nl en wij regelen de rest.