Een prachtige leeromgeving om jouw passie te delen.

PrijzenDemo

Gebruiksvriendelijk

Onze online leeromgeving is ontzettend gebruiksvriendelijk, zowel voor jou als je klanten. Samen zorgen we ervoor dat jouw online workshops een succes worden.

Je eigen leerplatform

Binnen no-time je eigen online leerplatform in je eigen huisstijl, dat kan met de Online Leer Academie. Het enige dat jij hoeft te doen is je workshops uploaden en je bent klaar om te starten.

Passief inkomen

Door je kennis online te delen kun je zorgen voor een passief inkomen. Een online leerplatform waarin je workshops betaald kunt aanbieden is daarbij ideaal. Je kunt workshops éénmalig verkopen of in abonnementsvorm, de keuze is aan jou.

Eenvoudig trainingen toevoegen

Het toevoegen van een training is ontzettend eenvoudig. Met een paar klikken heb je jouw eerste workshop online staan en kun je deze via je eigen socials promoten.

Lage investering

Wij helpen enthousiaste ondernemers graag bij het delen van hun passie. Daarom werken wij met een vast laag maandbedrag. Zo heb je geen grote investeringen vooraf en kun je direct van start.

E-mail notificaties

Om je klanten op de hoogte te houden van nieuwe cursussen kun je geautomatiseerde e-mail berichten versturen. Zo zijn je cursisten altijd op de hoogte en blijven ze betrokken bij je programma.

Online verkopen

Je kunt je online workshops en trainingen via je eigen leeromgeving verkopen. Met een druk op de knop voeg je verschillende betaalmethoden toe.  Zo kunnen klanten je workshops online kopen en direct betalen.

Op alle apparaten

Dankzij het slimme ontwerp kan ons online leerplatform op elk apparaat worden gebruikt. Zo kan iedereen met een internetverbinding jouw workshops volgen.

Overzichtelijke statistieken

Op je eigen dashboard kun je in een oogopslag al je statistieken bekijken. Je wil natuurlijk wel zien hoeveel deelnemers je hebt en hoeveel je al hebt verdient.

Volledig in je huisstijl

Je eigen online leeromgeving word in jouw eigen huisstijl opgeleverd. Je hoeft alleen je logo en huisstijl kleuren aan te leveren. Wij doen de rest.

Certificaten en badges

Om je klanten te belonen voor het afronden van je cursus kun je badges en certificaten aanmaken. Zo zorg je voor een extra leuke leerervaring voor je klanten.

Wij helpen ondernemers bij het delen van hun passie. Ontdek zelf hoe.

Demo bekijken